Firma massage

Kim Lambert har mere en 11 års erfaring i, at behandle virksomheder, store som små

Her betaler du kun for de medarbejdere, som er tilmeldt din virksomheds sundhedsordning eller bruttolønsordning, og ikke for virksomhedens samlede antal medarbejdere.

Når en virksomhed tilbyder sine medarbejdere sundhedsordninger, herunder massageordninger, med fokus på forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader og gener, er udgiften som udgangspunkt fuldt fradragsberettiget. Tilbuddet kan modtages skattefrit af medarbejderne, når der er tale om udgifter til forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme.

Massageordninger kan finansieres på mange måder. Mange virksomheder benytter fleksible lønpakker. Ved at vælge denne løsning sparer den enkelte medarbejder skatteværdien samtidig med, at ordningen er udgiftsneutral for virksomheden.

Aftal et fast tidspunkt hvor massøren behandler dit personale på virksomheden, eller i klinikken, og få sygefraværet nedbragt med en firma massage ordning

Firma massage er effektiv mod lidelser som:
 

  • Musearm
  • Lændesmerter
  • Ischias smerter
  • Spændingshovedpine
  • Nakke og skulder smerter
skuldersmerter rygsmerter sidesmerter

Er der spørgsmål som ønskes besvaret, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. Udfyld formularen og der besvares hurtigst muligt.